Linkblog

Archívum

Tegnap (-1 nap)

2011.04.22. 15:54 Unimatrix03

 Kb. 6 hónapja tudjuk, hogy egyik reggeli kávénk túl szenvedélyesre sikeredett és nyaralás helyett gólyát várunk. Nem először, hanem immáron negyedik alkalommal jelenkezett be ez a béka evő.

Lényeg az, hogy kinőttük az autónkat és tegnap arra a következtetésre jutottunk (illetve meggyőztem magam, hogy így lesz jó), hogy egy Dacia Logan MCV-t veszünk.

Tulajdonképpen az ötlet nem új keletű, négy éve már egyszer felmerült csak, akkor még nem volt 7 üléses illetve találtunk egy majdnem új OPEL Vectra Caravan-t, így akkor nem lett belőle semmi.

Na de most itt az idő, hogy újra felmelegítsem a témát. Igen végigjártam már a Sharan és testvérei témát, azonban az észnek győznie kellett.

Levente 4 gyermeked lesz, nincs szükség meglepetés költségekre, nincs szükség újabb tervezetlen kiadásokra,

mondogatom magamnak.

Döntés megszületett, már tudom, hol szereltetek bele tempomatot így elkezdtem felhajtani a Dacia kereskedéseket.

A dacia.hu-n ez a funkció nem működik, illetve valamelyest igen, de nem sikerült kényelmesen az ország összes dacia kereskedőjét összeszedni, úgy, hogy írtam a Renault Hungáriának.

A bejegyzés trackback címe:

https://loganmcv.blog.hu/api/trackback/id/tr862847786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása